Sajtó

Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2023. október 5-8-án tartandó FIA ERC Rally Hungaryre. Az akkreditációs kérelmet legkésőbb szeptember 20-ig kell eljuttatni az Európa-bajnoki futam sajtóirodájára e-mailben a következő címre: toth.anita75@gmail.com

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni.

Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki az akkreditációs nyomtatványt, figyelembe véve az ott meghatározott feltételeket – vagyis a sajtóigazolvány másolatának kötelező csatolását. A versenyre kizárólag 18. életévüket betöltött személyek nyújthatnak be akkreditációs kérelmet.

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb szeptember 20-ig az FIA ERC Rally Hungary sajtóirodájához: toth.anita75@gmail.com

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre.

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

Az FIA ERC egyszer használatos fotós mellényt biztosít a versenyhétvégére, amelyet a fotós kollégák a sajtóirodán vehetnek fel, miután részt vettek a kötelező biztonsági eligazításon, amelyet az FIA ERC biztonsági felelőse tart meg várhatóan a verseny hetében, péntek reggel (a pontos időpontot a későbbiekben közöljük). Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a fotósmellények száma limitált, ezt kérjük vegyétek figyelembe az akkreditáció igénylésekor.

A részvétel a biztonsági eligazításon KÖTELEZŐ, annak elmulasztása esetén nem tudunk fotós mellényt kiadni, ez az ERC-promóter szigorú utasítása. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ebben a tekintetben nem tudunk kivételt tenni senkivel.

Ez azt is jelenti, hogy az éves MNASZ-akkreditációk és -mellények nem érvényesek az Európa-bajnoki futamra – a nagy nemzetközi versenyeken megszokott protokoll alapján a Rally Hungaryre külön akkreditációt kell benyújtania mindenkinek.

Az akkreditált médiumok képviselőinek az ERC Promóter és a Rally Hungary külön engedélye nélkül szigorúan tilos mozgóképeket készíteni a versenyen.

A külföldi újságíró kollégák és televíziós, valamint videós kollégák az ERC Promóterénél akkreditálnak, az alábbi emailcímen: accreditation@fiaerc.com

Az akkreditációs kártyát csak az veheti át, aki előtte aláírja, hogy egyetért a médiaakkreditációs szabályzattal, valamint a biztonsági szabályzattal, és betartja azokat.

Az akkreditációs nyomtatványt innen tudják letölteni.

Sajtóanyagok és galériák

Hírek