Sajtó

Sajtóakkreditáció

Kedves Kollégák,

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2024. április 12-14-én tartandó FIA ERC Rally Hungaryre. Az akkreditáció egy regisztrációs felületen zajlik, amelyet a magyar újságíró és fotós kollégáknak legkésőbb április 1-ig kell kitölteni ezen a felületen.

A külföldről érkező újságírók és fotósok ezen a linken regisztrálhatnak.

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni.
Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki az akkreditációs felületen lévő nyomtatványt. A versenyre kizárólag 18. életévüket betöltött személyek nyújthatnak be akkreditációs kérelmet.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre.

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

Az FIA ERC egyszer használatos fotós mellényt biztosít a versenyhétvégére, amelyet a fotós kollégák a sajtóirodán vehetnek fel, miután részt vettek a kötelező biztonsági eligazításon, amelyet az FIA ERC biztonsági felelőse tart meg várhatóan a verseny hetében, péntek reggel (a pontos időpontot a későbbiekben közöljük). Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a fotósmellények száma limitált, ezt kérjük vegyétek figyelembe az akkreditáció igénylésekor.

A részvétel a biztonsági eligazításon KÖTELEZŐ, annak elmulasztása esetén nem tudunk fotós mellényt kiadni, ez az ERC-promóter szigorú utasítása. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ebben a tekintetben nem tudunk kivételt tenni senkivel.

Ez azt is jelenti, hogy az éves MNASZ-akkreditációk és -mellények nem érvényesek az Európa-bajnoki futamra – a nagy nemzetközi versenyeken megszokott protokoll alapján a Rally Hungaryre külön akkreditációt kell benyújtania mindenkinek.

Az akkreditált médiumok képviselőinek az ERC Promóter és a Rally Hungary külön engedélye nélkül szigorúan tilos mozgóképeket készíteni a versenyen.

A televíziós, valamint videós kollégák az ERC Promóterénél akkreditálnak, az alábbi emailcímen: accreditation@fiaerc.com

Sajtóanyagok és galériák

Hírek