Jegyek a 2023-as

Rally Hungary-re

JEGYVÁSÁRLÁS

A 2023-as Rally Hungary versenyre kizárólagos partnerünk, az Eventim.hu felületén és az Eventim hálózatában lehet jegyet vásárolni Magyarországon és a környező országokban.

All in Plus

Csak elővételben:
15.000 Ft

A jegy tartalma

Belépés az összes nézői pontra

Belépés a RabócsiRingre

Rally Pass belépőkártya

Exkluzív Rally Hungary sapka

All in

Csak elővételben:
10.000 Ft

A jegy tartalma

Belépés az összes nézői pontra

Belépés a RabócsiRingre

Rally Pass belépőkártya

Superspecial

8.000 Ft
6.000 Ft

A jegy tartalma

Belépés a RabócsiRingre

Egész estés szórakozás a Nyírségben

Kedvezmény a helyszíni árból

Rally Pass Teljes árú

9.000 Ft
7.000 Ft

A jegy tartalma

Belépés az összes nézői pontra

Rally Pass Junior

Csak a helyszínen:
Ingyenes

A jegy tartalma

Belépés az összes nézői pontra

0-12 éves korig érvényes

Vasárnapi napijegy

Csak a helyszínen:
5.000 Ft

A jegy tartalma

Belépés a nézői pontokra

Csak a helyszínen kapható

VIP jegyvásárlás

A 2023-as Rally Hungary során október 6-án pénteken a RabócsiRingen, október 7-én szombaton Nyíregyháza belvárosában, október 8-án vasárnap a Sárga Borházban várjuk vendégeinket VIP vendéglátással.

Gyakran ismételt kérdések

Látogatható-e ingyenesen a rendezvény?

A külső gyorsasági szakaszokra 12 éven aluli gyerekek számára csak ingyenes karszalagot kell kiváltani, valamint Nyíregyházán a belvárosi gyorsasági szakasz mellett kijelölt nézői pontok ingyenesen látogathatók. A RabócsiRingre a helyszín jellegéből adódóan csak karon ülő gyerekek számára tudunk ingyenes belépést biztosítani. 

Hol lehet jegyet vásárolni?

Jegyek kaphatók az Eventim.hu-n és az Eventim országos hálózatában, a jegyirodák listája itt található.

Rally Pass kártyát szeretnék, de a felület azt írja, hogy e-ticket!

A Rally Hungary összes nézői pontját (kivéve a belvárosi gyorsaságit) belépőjeggyel lehet látogatni. A belépőjegyeket az Eventim.hu felületén és hálózatában lehet megvásárolni elektronikus formában. Az elektronikus vouchert minden jegytípus esetében karszalagra kell váltani bármely jegyértékesítési ponton, technikailag ez jogosítja fel a voucher birtokosát, hogy látogassa a rendezvényt.

A Rally Pass belépőkártyákat belföldre futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük. Amennyiben nem érkezik meg időben vagy a vásárló külföldi címet adott meg, a szervizparkban található hivatalos ajándékboltban veheti át a Rally Pass kártyát, de a belépéshez szükséges és elégséges az elektronikus voucher, illetve a beváltott karszalag.

Mikor történik meg az All in Plus és All in jegyekhez járó ajándékok kézbesítése?

A kézbesítés Magyarország területén futárszolgálattal vagy postai úton történik várhatóan 2023. szeptember 25-től. Amennyiben a relikviák nem érkeznek meg időben vagy a vásárló külföldi címet adott meg, a szervizparkban található ajándékboltban veheti át a sapkát és/vagy a Rally Pass kártyát.

Hol válthatom be az elektronikus jegyet karszalagra?

A rendezvény összes helyszíni jegyértékesítési pontján lehetőség nyílik a voucher beváltására és a belépésre jogosító karszalag átvételére. A jegyértékesítési pontok listája és elhelyezkedése a Nézői információ oldalon található. 

Lehet IBUSZ irodában jegyet vásárolni?

Az IBUSZ befejezte jegyértékesítő tevékenységét, 2023-tól az Eventim irodáiban és az Eventim.hu oldalon lehet jegyet vásárolni a Rally Hungary versenyre.

Nem működik az Eventim.hu!

Kérjük, a probléma részletes leírásával küldjön egy emailt az info@tex.hu címre vagy keresse fel az Eventim egyik helyi jegyértékesítő partnerirodáját!

Készpénzzel tudok jegyet vásárolni?

Elővételes jegyvásárlásra csak az Eventim jegyértékesítő partnerirodáiban biztosítunk lehetőséget, online nem. Helyszíni jegyvásárlás esetén lesz készpénzes fizetési lehetőség. Eseti jelleggel VIP jegyek készpénzes vásárlására lehetőséget biztosítunk Budaörsön, ezzel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk!

Meddig tart az elővételi időszak?

Az elővételi időszak a rendezvény kezdete előtti napig tart, de a Rally Hungary iránt fokozódó érdeklődés miatt javasoljuk, hogy a jegyek megvásárlását ne hagyja az utolsó pillanatra!

Mikor jelennek meg a térképek?

A térképek megjelenéséről tájékoztatást nyújtunk a közösségi felületeinket, a Facebook-oldalunkon és Instagram-profilunkon, a Nézői információ oldalon, valamint a helyi médiában. 

További kérdése merült fel? Lépjen velünk kapcsolatba!