Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Látogatható-e ingyenesen a rendezvény?

A külső gyorsasági szakaszokra 12 éven aluli gyerekek számára csak ingyenes karszalagot kell kiváltani, valamint Nyíregyházán a belvárosi gyorsasági szakasz mellett kijelölt nézői pontok ingyenesen látogathatók. A RabócsiRingre a helyszín jellegéből adódóan csak karon ülő gyerekek számára tudunk ingyenes belépést biztosítani. 

Hol lehet jegyet vásárolni?

Jegyek kaphatók az Eventim.hu-n és az Eventim országos hálózatában, a jegyirodák listája itt található.

Lehetőség van szombati napijegy vásárlására?

Szombati napijegy vásárlására nincs lehetőség.  

Látogatható a Rally Pass jeggyel a pénteki Superspecial?

A Rally Pass jegy a Superspecial belépőt nem tartalmazza.  

A helyszíni jegyértékesítési pontoknál lehet kártyával fizetni?

A helyszíni jegyértékesítő pontoknál csak készpénzes fizetés lehetséges.

Ki kell nyomtatni a jegyemet?

A jegyet mind nyomtatott, mind elektronikus formában tudod érvényesíteni, azonban a gördülékenyebb bejutás érdekében mi erősen javasoljuk a jegy kinyomtatását, hiszen az internetkapcsolat stabilitása a helyszínen nem mindig garantált.  

Melyik napokon érvényes az All In és All In Plus jegy?

Az All in és All in Plus jegy péntektől vasárnapig belépést biztosít a Rally Hungary összes nézői pontjára, valamint a Superspecialra is.  

Mikor történik meg az All in Plus és All in jegyekhez járó ajándékok kézbesítése?

A kézbesítés Magyarország területén futárszolgálattal vagy postai úton történik várhatóan 2023. szeptember 25-től. Amennyiben a relikviák nem érkeznek meg időben vagy a vásárló külföldi címet adott meg, a szervizparkban található ajándékboltban veheti át a sapkát, valamint a jegyértékesítési pontoknál a Rally Pass kártyát.

Nem érkezett meg időben a Rally Pass kártyám! Hol tudom átvenni?

Amennyiben a Rally Pass kártya nem érkezik meg időben, a térképeken feltüntetett jegyértékesítési pontoknál lesz átvehető.  

Nem érkezett meg időben az All in Plus jegyhez járó sapka! Hol tudom átvenni?

Az ajándéktárgyak már feladásra kerültek, amennyiben mégsem érkezik meg időben, a versenyirodában (Race Office) lehet átvenni. 

Nyíregyháza Atlétikai Centrum
4400 Nyíregyháza, MÁV sporttelep, Tiszavasvári út 4.

Nyitvatartási idő

Péntek, 2023. október 6. 10:00-22:00
Szombat, 2023. október 7. 7:00-19:00
Vasárnap, 2023. október 8. 7:00-20:00

Hol találom a hivatalos ajándékboltot?

A hivatalos ajándékbolt péntek délelőtt, szombaton és vasárnap a szervizparkban, péntek délután pedig a Rabócsiringen elérhető. 

Rally Pass kártyát szeretnék, de a felület azt írja, hogy e-ticket!

A Rally Hungary összes nézői pontját (kivéve a belvárosi gyorsaságit) belépőjeggyel lehet látogatni. A belépőjegyeket az Eventim.hu felületén és hálózatában lehet megvásárolni elektronikus formában. Az elektronikus vouchert minden jegytípus esetében karszalagra kell váltani bármely jegyértékesítési ponton, technikailag ez jogosítja fel a voucher birtokosát, hogy látogassa a rendezvényt.

A Rally Pass belépőkártyákat belföldre futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük. Amennyiben nem érkezik meg időben vagy a vásárló külföldi címet adott meg, a szervizparkban található hivatalos ajándékboltban veheti át a Rally Pass kártyát, de a belépéshez szükséges és elégséges az elektronikus voucher, illetve a beváltott karszalag.

Lehet IBUSZ irodában jegyet vásárolni?

Az IBUSZ befejezte jegyértékesítő tevékenységét, 2023-tól az Eventim irodáiban és az Eventim.hu oldalon lehet jegyet vásárolni a Rally Hungary versenyre.

Hol válthatom be az elektronikus jegyet karszalagra?

A rendezvény összes helyszíni jegyértékesítési pontján lehetőség nyílik a voucher beváltására és a belépésre jogosító karszalag átvételére. A jegyértékesítési pontok listája és elhelyezkedése a Nézői információ oldalon található. 

Nem működik az Eventim.hu!

Kérjük, a probléma részletes leírásával küldjön egy emailt az info@tex.hu címre vagy keresse fel az Eventim egyik helyi jegyértékesítő partnerirodáját!

Készpénzzel tudok jegyet vásárolni?

Elővételes jegyvásárlásra csak az Eventim jegyértékesítő partnerirodáiban biztosítunk lehetőséget, online nem. Helyszíni jegyvásárlás esetén lesz készpénzes fizetési lehetőség. Eseti jelleggel VIP jegyek készpénzes vásárlására lehetőséget biztosítunk Budaörsön, ezzel kapcsolatban kérjük, írjon nekünk!

Meddig tart az elővételi időszak?

Az elővételi időszak 2023. október 4-én 21:00-ig tart, de a Rally Hungary iránt fokozódó érdeklődés miatt javasoljuk, hogy a jegyek megvásárlását ne hagyja az utolsó pillanatra!

Mikor jelennek meg a térképek?

A térképek megjelenéséről tájékoztatást nyújtunk a közösségi felületeinket, a Facebook-oldalunkon és Instagram-profilunkon, a Nézői információ oldalon, valamint a helyi médiában.

Mi a Showtime?
A Showtime egy különleges műsorszám a programban, amely során a résztvevőknek lehetőségük nyílik teljesíteni a pénteken a Rabócsiring és szombaton Nyíregyháza belvárosi gyorsasági szakaszát.
E programelem célja, hogy olyan versenyautók és pilótáik is színesíthessék a műsort, akik a versenyre nem neveznek, de részvételükkel különleges élményt nyújtanak a nézőknek.

Hírek

Csomós kiesett, Ostberg nyert, Vincze a második a Rally Hungary-n

Csomós kiesett, Ostberg nyert, Vincze a második a Rally Hungary-n

Mads Ostberg 2021 után másodszor nyerte meg a Rally Hungary-t – mellette a magyar bajnok Vincze Ferenc és a lett Martins Sesks állhatott fel az Európa-bajnoki futam dobogójára! A verseny legdrámaibb eseményét az utolsó előtti gyorsasági szakasz hozta, amelyen az addig...