Vendéglátás

Vendéglátás a kiemelt nézői pontokon

Kiss ‘n’ Tasi Gastro Service

Bemutatkozás: 10 éve foglalkozunk vendéglátással, számos fesztiválon és rendezvényen részt vettünk. Csapatunk fiatalos, rugalmas és terhelhető. Kínálatunk összeállításával mindig igyekszünk az adott rendezvényhez alkalmazkodni.

Kínálat: Ezúttal a Street Cocktail mozgó bárral, egy hotdogos kocsival és egy egyedi fagyis autóval készülünk.

Crispy Chips & More

Kínálat: kézműves burger, házi burgonya chips, gyros tortillában, Crispy-Dog

Gomolya Pizza Truck

Bemutatkozás: A Gomolya Pizza Truck csapata egy mozgó nápolyi pizzéria. A célunk hogy minél több emberhez eljuttassuk milyen is az igazi pizza.

Kínálat: Olaszországból származó kemencében 400 fok környékén sütjük készre az olasz alapanyagokból készült pizzáinkat.

Vendéglátás a szervizparkban

BMR Caffé

Bemutatkozás: A célom, hogy a rendezvényekre, főként autó-motorsporttal kapcsolatos eseményekre kilátogatók számára, a körülményeknek megfelelően prémium vendéglátói szolgáltatást nyújthassak, hogy jól induljon a nap. Minden reggel, amikor felkelünk, életünk elengedhetetlen része a kávé vagy akár egy finom tea! 

Kínálat: A Testa Rossa olasz kávékülönlegességből készítjük kávéinkat. Ha pedig valaki teát szeretne fogyasztani, neki ajánljuk a Kossik teakínálatát. Ezek mellé természetesen egyéb italkínálatot biztosítunk Vendégeink részére. Balatoni borok a Feind Pincészettől, üdítők, különböző minőségi sör választék, amelyből a vendégeink választani tudnak.