Különleges DJ settel várja a közönséget Metha a V-Híd Rally Hungary zárónapja alkalmával 2024. április 14-én vasárnap a Nagylőtéren.

Metha fellépését és a vasárnapi szakaszokat, köztük a Power Stage-et is All in, Rally Pass és vasárnapi napijegy megvásárlásával élvezheti a közönség. A jegyek részletes leírása itt olvasható, a bővített program itt található meg.

Rendhagyó helyeken is játszik

Metha több, mint 22 éve mozog a hazai elektronikus zenei életben. Mottója a kezdetek óta ugyanaz: „Nem a stílusok, csak a jó zenét számítanak.”

Nemzetközi karrierje az elmúlt években kezdett felívelni, folyamatosan együtt játszik vezető DJ-kel és producerekkel. Többek közt: Paul Kalkbrenner Stephan Bodzin, Adriatique, Mind Against, Innellea, Oliver Huntemann, Dubfire, Tale of Us, Charlotte de Witte, Pan-Pot, Pig & Dan, Carlo Lio, Solomun, Deep Dish, James Zabiella, Popof, Extrawelt, UNKLE, Sam Paganini, Kollektive Turmstrasse, Elite Force, Katiz Meat, Krafty Kuts, Mike Hulme, Evil Nine, Hedflux és még sok más fellépővel. Fellépett JUSTICE-szal, BRODlNSKI-vel és a budapesti burn Yard VIP bulin Avicii-vel együtt is. Számos rendezvényen és fesztiválon zenélt már Svájcban, Németországban, Szlovákiában, Ibizán, Franciaországban és Spanyolországban. Színpadra lépett Manchesterben, de Moszkvában is, illetve Barcelonában a Off Sonar Fesztiválon, több ezer ember előtt.

2015-ben elindította saját lemezkiadóját Be Massive Records néven.

2018-ban Metha lett az év magyar BURN Residency DJ-je és képviselte hazánkat Ibizán. A program keretén belül Luciano svájci stúdiójában dolgoztak együtt, illetve közösen lépett fel Ark hajó (Ibiza-Barcelona buli) fedélzetén Adriatique-al.

Saját rendezvénysorozatai: A Be Massive és a Be Massive Horizon közel évtizede az ország egyik legnevesebb elektronikus zenei partysorozata, melyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. Mindig széles zenei skálán mozogva, a legjobb minőség megtartása mellett prezentálják magukat az események és a cél, hogy olyan fellépőket mutassanak be, akik friss és minőségi hangzást képviselnek.

Methának olyan nemzetközi előadókat sikerült meghívnia ebbe a sorozatába, akik az események előtt még soha nem játszottak Magyarországon: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik, Pig & Dan, Raxon, Blancah, Olivier Giacomotto, Enos, Dubspeeka, Vli Circle és még sokan mások.

A Be Massive Horizon, mely 2019-ben indult útjára, különleges helyszíneket felvonultató video- és bulisorozat. A látványos, magyar viszonylatban egyedi események koncepciója, hogy az elektronikus zenei megmozdulásokat kiköltöztesse a klubkörnyezetből, egyenesen hazánk csodálatos látványosságaihoz. Egészen más köntösben mutatta már be a keszthelyi Festetics Kastélyt, a Köröshegyi Levendulást, Tihanyt, az Operaházat, de említhetnénk a Dunakanyarban megrendezésre kerülő eseményeket is. A helyszínek kiválasztásakor törekszik rá, hogy olyan környezetben szervezze ezeket, ahol korábban még senki.