Martins Sesks: A reggel nem indult túl jól, egy kicsit szenvedtünk a beállításokkal, de azután változtattunk a hidraulikán, és jobb lett. Három különböző szakaszt kellett teljesítenünk ma délelőtt, ami nagy alkalmazkodást igényel, főleg úgy, hogy én még mindig tanulom az autót. Sajnálom, hogy Mikko (Heikkilä) kiesett, mert nagyon jó munkát végzett, nagyon jó volt, hogy két Toyota állt az élen. Mi próbáljuk őrizni a pozíciónkat, de van még hátra három szakasz.”

Simone Tempestini: „Nagyon nehéz gyorsaságik ezek, bár a mi dolgaink egyelőre jól alakulnak, annak ellenére, hogy néhol nagyon nehéz megtalálni, melyik ívet kövessük. Nagyon könnyű hibázni ezeken a pályákon, a célunk, hogy ne csak gyorsak legyünk, hanem célba is érjünk.”

Hayden Paddon: „Ez most tényleg kemény volt. Ráadásul nincs megfelelő gumink délutánra, úgyhogy ezt szem előtt tartva próbáljuk kihozni magunkból a maximumot. A Lőtéren nagy ütéseket kapott az autó, de bemegyünk a szervizbe és megnézzük, mit tehetünk. Sajnálom, hogy Mikko kiesett, de hárman még mindig nagy csatát vívunk a dobogós helyekért, úgyhogy izgalmas délutánnak nézünk elébe.”

Mathieu Franceschi: „Próbálunk sietni, amennyire tudunk, de ezek a szakaszok nem könnyűek, vigyázni kell az autóra és a gumikra is. A délután még nehezebb lesz, úgyhogy meglátjuk. A tegnapi hibánk nélkül előrébb tarthatnánk, de igyekszünk.”

Miko Marczyk: „Lassú defektet kaptunk rögtön az első szakasz nyolcadik kilométernél, 25 másodpercet veszítettünk emiatt. Ráadásul csak egy pótkerekünk volt, úgyhogy a hátralévő két szakaszt szinte lábujjhegyen kellett teljesíteni. A lőtérre pótkerék nélkül érkezni nagyon rizikós, ha bármi történt volna, kiesünk, úgyhogy… De már itt vagyunk, és ez a lényeg. Hatodikok vagyunk, mert sajnos Mikko kiesett, továbbra is magunkra koncentrálunk, előttünk öten harcolnak a helyezésekért, úgyhogy bármi lehet.

Csomós Miklós: „Összességében jó volt, két helyett jöttünk előre, de ehhez kellett, hogy az ellenfeleknek gondjuk legyen. Mi sem úsztuk meg anélkül, a Lőtéren odaütöttem az autó hátulját, egy balos kanyarban kidobott minket a padka, és elhajlott a kormányösszekötő. Negyedik helyen állunk, amit szeretnénk megtartani, de nyilván nem lesz könnyű, hogy gyorsan is menjünk, meg vigyázzunk is az autóra.”

Turán Frigyes: „Ezt a kört nagyon élveztük. Visszatért a formánk, hiszek az autóban, a gumikban. Tegnap küzdöttünk sok mindennel, most nincs technikai gondunk, ez látszik az időkön is, úgyhogy élvezzük. Iszkán túlcsúsztunk az egyik kanyarban, ott bent hagytunk egy kis időt, a másik kettő viszont tökéletes volt. Két új gumink maradt délutánra, próbáljuk kitalálni, hogy használjuk őket, aztán megyünk.”

László Martin: „Nagyon sokat kapunk minden kigyorsításnál és féktávon – ez az eredménye annak, hogy mi takarítjuk az utat a többiek előtt. Nincs mit tenni, ezt a munkát is el kell végezni valakinek. Az első szakaszon orra ugrottunk ott, ahol mindenki, úgyhogy hiányzik az autó eleje.”

Bútor Róbert: „Bal hátsó defektet kaptunk, nem tudom pontosan, hogy hol és miért, de ez egyébként sem a mi versenyünk, valahogy nincs meg bennünk az erő. Túlcsúsztunk Iszkán, tolatni kellett, lementünk az útról, amit korábban sose csinálunk, most pedig hat kilométerrel a lőtéri szakasz vége előtt észrevettem, hogy csúszkál a hátulja, defektet kaptunk, azzal jöttünk végig.”