Akkreditációs nyomtatvány

 

FIA ERC RALLY HUNGARY
MÉDIA AKKREDITÁCIÓ

 

Kedves Kollégák, 

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2019. november 8-10-én tartandó FIA ERC Rally Hungaryre. Az akkreditációs lapot november 1-jéig kell eljuttatni az Európa-bajnoki futam sajtóirodájára e-mailben a következő címre: toth.anita75@gmail.com

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni. 

Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki a mellékelt akkreditációs nyomtatványt, figyelembe véve az ott meghatározott feltételeket – vagyis a sajtóigazolvány kötelező csatolását. 

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb november 1-ig az FIA ERC Rally Hungary sajtóirodájához. 

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. 

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor. 

Az FIA ERC sajtóirodájának kérésére egyféle fotós mellény használható a versenyhétvége folyamán, amelyet mindenki a sajtóirodán vehet fel 5000 forint kaució ellenében, és ott is adhatja le a munkája befejezésekor. Ez azt jelenti, hogy az éves akkreditációk nem érvényesek az Európa-bajnoki futamra – a nagy nemzetközi versenyeken megszokott protokoll alapján a Rally Hungaryre külön akkreditációt kell benyújtania mindenkinek.

Felhívjuk a fotós kollégák figyelmét, hogy nem adható fotós mellény annak, aki nem vesz részt a kötelező biztonsági eligazításon, amelynek pontos időpontját az akkreditációt visszaigazoló emailben tudatjuk. 

  • Az akkreditációs nyomtatványt innen tudják letölteni.

  • Mozgókép rögzítésére csak az Eurosport Events külön engedélyével van lehetőség, ellenkező esetben pénzbüntetést szabhatnak ki. A videós és tévés kollégák az alábbi e-mail címekre küldjék el akkreditációjukat: 
    Paula Dequidt:  Paula_Dequidt@discovery.com 
    Robin Seligmann: Robin_Seligmann@discovery.co