Akkreditáció

FIA ERC RALLY HUNGARY MÉDIA AKKREDITÁCIÓ

Kedves Kollégák,

 

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2021. október 22-24-én tartandó FIA ERC Rally Hungaryre. Az akkreditációs lapot október 13-ig kell eljuttatni az Európa-bajnoki futam sajtóirodájára e-mailben a következő címre: toth.anita75@gmail.com

 

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni.

Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki a mellékelt akkreditációs nyomtatványt, figyelembe véve az ott meghatározott feltételeket – vagyis a sajtóigazolvány kötelező csatolását.

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb október 13-ig az FIA ERC Rally Hungary sajtóirodájához.

Az Európa-bajnoki futamon az akkreditáció védettségi igazoláshoz (a Covid elleni oltásról szóló igazoláshoz, vagy a betegségből való felgyógyulást igazoló hivatalos papírhoz) kötött, illetve ezek hiányában 72 órán belüli negatív PCR-teszthez. 

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre.

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

 

Az FIA ERC sajtóirodájának kérésére egyféle fotós mellény használható a versenyhétvége folyamán, amelyet mindenki a sajtóirodán vehet fel 5000 forint kaució ellenében, és ott is adhatja le a munkája befejezésekor. Ez azt jelenti, hogy az éves akkreditációk nem érvényesek az Európa-bajnoki futamra – a nagy nemzetközi versenyeken megszokott protokoll alapján a Rally Hungaryre külön akkreditációt kell benyújtania mindenkinek.

 

Felhívjuk a fotós kollégák figyelmét, hogy nem adható fotós mellény annak, aki nem vesz részt a kötelező biztonsági eligazításon, amelynek pontos időpontját az akkreditációt visszaigazoló emailben tudatjuk.